Format:Ştiaţică: Diferență între versiuni

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare
(celexa insomnia)
m (Reveniri la ultima modificare de către 203.223.152.82 (discuţie); revenire la ultima versiune de către Bmbogdan)
Linia 1: Linia 1:
merci pour cette terrible chanson !!! on comprend pourquoi le pays est dans cet etat aujourd'hui car il faut effectivement du courage pour avoir editer cette chanson comme jingle de sa campagne presidentielle de 81 1009865204
+
==Ştiaţi că...==
 +
* Dacă aveţi nevoie de ajutor la tradus, găsiţi aici [http://www.tmlug.ro/glosar/ http://www.tmlug.ro/glosar/] un glosar online excelent.
 +
* Dacă aveţi de editat mai mult la un articol şi nu doriţi ca cineva să vă deranjeze, puteţi adăuga <tt><nowiki>{{in lucru|numele vostru de user}}</nowiki></tt> în partea superioară a articolului? Asta va afişa automat un mesaj de atenţionare pentru restul editorilor.
 +
* Tastând <nowiki>~~~~</nowiki> obţineţi automat numele vostru de utilizator, plus data şi ora curentă? De exemplu [[Utilizator:GiGeL|GiGeL]] 3 Dec 2005 14:08 (EET). Aceasta este foarte utilă atunci când adăugaţi un răspuns pe paginile de discuţii.

Versiunea de la data 7 octombrie 2007 20:38

Ştiaţi că...

  • Dacă aveţi nevoie de ajutor la tradus, găsiţi aici http://www.tmlug.ro/glosar/ un glosar online excelent.
  • Dacă aveţi de editat mai mult la un articol şi nu doriţi ca cineva să vă deranjeze, puteţi adăuga {{in lucru|numele vostru de user}} în partea superioară a articolului? Asta va afişa automat un mesaj de atenţionare pentru restul editorilor.
  • Tastând ~~~~ obţineţi automat numele vostru de utilizator, plus data şi ora curentă? De exemplu GiGeL 3 Dec 2005 14:08 (EET). Aceasta este foarte utilă atunci când adăugaţi un răspuns pe paginile de discuţii.