Liste de discuţii

De la Wiki.lug.ro
Versiunea din 27 decembrie 2005 12:04, autor: Wolfy (Discuție | contribuții) (Revenit la ultima editare de către Serghei)

Salt la: navigare, căutare

Înainte de a trimite mesaje pe liste vă rugăm insistent să citiţi şi să respectaţi Regulile listelor RLUG!

La adresa http://lists.lug.ro puteţi accesa interfaţa tuturor listelor disponibile. Vizitaţi această adresă dacă doriţi să vă abonaţi, dezabonaţi, să schimbaţi setările unei subscrieri deja existente sau să vizualizaţi arhivele publice ale listelor.

Vechile liste de discuţii *@lug.ro nu mai există, însă compatibilitatea cu ele a fost păstrată. În altă ordine de idei, puteţi în continuare să trimiteţi mail-uri pe *@lug.ro şi ele vor ajunge unde trebuie (pe *@lists.lug.ro).

Liste disponibile

RLUG

Listă principală de discuţii, dedicată subiectelor strict legate de Linux.

Pentru a vă abona la această listă vizitaţi adresa http://lists.lug.ro/mailman/listinfo/rlug.

Posibilităţi de căutare în arhivele listei

Notă: Dacă doriţi să abordaţi probleme care nu au legatură cu Linux-ul vă rugăm să folosiţi lista offtopic.

Offtopic

Listă secundară de discuţii, dedicată altor subiecte decât Linux. Pe cât posibil încercaţi să abordaţi subiecte de interes general. Pentru discuţii fără perdea folosiţi lista Aberaţii.

Pentru a vă abona la această listă vizitaţi adresa http://lists.lug.ro/mailman/listinfo/offtopic.

Humor

Listă dedicată glumelor/bancurilor/pozelor hazlii. Se acceptă ataşamente, dimensiunea totală a mesajului nu trebuie să depăşească 300KB.

Nu uitaţi că există liste specializate de glume/bancuri. Am prefera ca glumele să aibă legătura dacă nu cu Linux, măcar cu calculatoarele. Sau să fie excepţional de bune.

Pentru a vă abona la această listă vizitaţi adresa http://lists.lug.ro/mailman/listinfo/humor.

Anunţ

Listă pentru anunţuri importante care ar putea prezenta interes pentru comunitatea noastră. Lista este moderată, nu e nevoie să vă înscrieţi pentru a putea posta.

Pentru a vă abona la aceasta listă vizitaţi adresa http://lists.lug.ro/mailman/listinfo/anunt.

Notă: Faţă de vechea lista Anunţ, trebuie să vă abonaţi explicit la această listă pentru a primi anunţurile. Dacă vă abonaţi numai la rlug nu veţi primi şi mesajele de pe anunt.

Cisco

Listă secundară de discuţii, dedicată subiectelor legate de echipamente Cisco (şi nu numai).

Pentru a vă abona la această listă vizitaţi adresa http://lists.lug.ro/mailman/listinfo/cisco.

Aberaţii

Listă secundară de discuţii, dedicată oricărui tip de subiecte. Regulile acestei liste sunt mult mai relaxate, lucru ce permite o comunicare lipsită de restricţii. Aşteptaţi-vă să găsiţi aici un limbaj mai "colorat" şi atitudini nu din cele mai ortodoxe :)

Pentru a vă abona la această listă vizitaţi adresa http://lists.lug.ro/mailman/listinfo/aberatii.Dacă simţiţi nevoia creării altor liste, contactaţi-ne.