Semnături digitale: Diferență între versiuni

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare
(iori)
(NfaTmZMtULovsVa)
Linia 1: Linia 1:
si eu iubesc Romania si o spun cu mrndaie.....iubesc muntii, apele, dealurile, padurile, florile,animalele, pasarile etc....iubesc pamantul romanesc....iubesc viata din romania cu bune dar mai ales rele, dar cele rele se intampla si din cauza noastra..daca am fi mai optimisti si am face ceva pt a progresa ca natie ar fi bine, dar noi stim doar sa facem rau celor de langa noi si sa vorbim de rau doar pt ca X a avut bani sa-si schimbe o farfurie in casa... daca fiecare s-ar uita in "oala" lui si am ajuta si la binele tarii cu ceva, fara sa asteptam ca cei de sus sa faca ceva, atunci am progresa...azi nu vreau sa critic nimic, azi vreau doar sa iubesc!....si sa-mi fac planuri pt urmatoarea tura montana, chiar si cu putini bani, ca se poate face asta!...la multi ani Romania, la multi ani Romani!
+
Frumos :) Anul asta sigur o sa prinzi vreme buna pe Moldoveanu, cel putin asta iti droesc si mi droesc si mie, ca am de gand sa merg.Am citit pe internet ca se lasa bagajele pe Vistea si se merge pe Moldoveanu fara. Ma intreb, sunt in siguranta acolo? Ca tare nu mi as dori sa raman fara unele lucruri din rucsac.Cat despre apa, pe traseu nu este, insa am gasit pe net ca intre Vistea si Refugiul Vistea, mergand pe banda rosie, cam pe la mijloc dai spre stanga de un traseu triunghi rosu  care coboara spre Victoria-Vistisoara si este izbor de apa cam la 1600m altitudine (Informatie luata de pe net, nu garantez pentru ea si nu stiu cat s ar face pana acolo, cred ca 1 ora)Asteptam intoarcerea la Balea. Ati facut traseul de creasca sau cel cu banda albastra pe langa Podragel?

Versiunea de la data 17 iulie 2012 21:25

Frumos :) Anul asta sigur o sa prinzi vreme buna pe Moldoveanu, cel putin asta iti droesc si mi droesc si mie, ca am de gand sa merg.Am citit pe internet ca se lasa bagajele pe Vistea si se merge pe Moldoveanu fara. Ma intreb, sunt in siguranta acolo? Ca tare nu mi as dori sa raman fara unele lucruri din rucsac.Cat despre apa, pe traseu nu este, insa am gasit pe net ca intre Vistea si Refugiul Vistea, mergand pe banda rosie, cam pe la mijloc dai spre stanga de un traseu triunghi rosu care coboara spre Victoria-Vistisoara si este izbor de apa cam la 1600m altitudine (Informatie luata de pe net, nu garantez pentru ea si nu stiu cat s ar face pana acolo, cred ca 1 ora)Asteptam intoarcerea la Balea. Ati facut traseul de creasca sau cel cu banda albastra pe langa Podragel?