CellWriter: Diferență între versiuni

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare
m
Linia 1: Linia 1:
CellWriter este un program [[Open Source]] de recunoaștere a scrisului de mână pentru [[Linux]], dezvoltat în principal de Michael Levin la Universitatea din Minnesota. CellWriter este conceput să recunoască scrisul specific utilizatorului, prin urmare este nevoie de antrenarea programului înainte de folosire prin introducerea caracterelor. Programul include un motor de recunoaștere a cuvintelor în engleză pentru o acuratețe mai bună recunoașterii scrisului, precum și o tastatură virtuală și abilitatea de a efectua corecturi printr-un meniu contextual.
+
CellWriter este un program [[Open Source]] de recunoaștere a scrisului de mână pentru [[Linux]].  
 
Recunoașterea caracterelor se face prin introducerea caracterelor într-o grilă.
 
Recunoașterea caracterelor se face prin introducerea caracterelor într-o grilă.
 +
CellWriter este conceput să recunoască scrisul specific utilizatorului și necesită "antrenarea" programului înainte de folosire prin introducerea caracterelor. Programul include un motor de recunoaștere a cuvintelor în engleză pentru o acuratețe mai bună recunoașterii scrisului, precum și o tastatură virtuală și abilitatea de a efectua corecturi printr-un meniu contextual.
 +
  
 
== Legături externe ==
 
== Legături externe ==

Versiunea de la data 18 martie 2011 17:28

CellWriter este un program Open Source de recunoaștere a scrisului de mână pentru Linux. Recunoașterea caracterelor se face prin introducerea caracterelor într-o grilă. CellWriter este conceput să recunoască scrisul specific utilizatorului și necesită "antrenarea" programului înainte de folosire prin introducerea caracterelor. Programul include un motor de recunoaștere a cuvintelor în engleză pentru o acuratețe mai bună recunoașterii scrisului, precum și o tastatură virtuală și abilitatea de a efectua corecturi printr-un meniu contextual.


Legături externe

Pagina proiectului