Modificare „Discuție Utilizator:Yuliyan”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
 
sunt revoltat ca ai cenzurat partea despre comunitatea slackware. trebuie sa mai fie si ceva hilar pe acest wiki, nu doar informatie seaca.
 
sunt revoltat ca ai cenzurat partea despre comunitatea slackware. trebuie sa mai fie si ceva hilar pe acest wiki, nu doar informatie seaca.
 
== categorie howto-uri ==
 
 
ar trebui sa faci o categorie speciala pentru howto-uri/ponturi. acum sunt destul de putine si e nasol sa le vinezi din prima pagina (de exemplu tip-ul cu bash debugger e foarte bine "ascuns"). dunno, mi-ar place sa am la un singur click toata knowledge-base relevanta imho.
 
 
[[Utilizator:Vang|Vang]] 13 Dec 2005 03:09 (EET)
 
 
== editare "linux nu este windows" ==
 
 
Nenea care a editat a avut aparent niste idei utile, dar disparusera referintele si template-ul "in lucru". Cum avea IP de Astral Cluj, am presupus ca nu esti tu, asa ca am revenit la ultima ta editare. Ai putea sa arunci un ochi peste contributia lui, poate gasesti ceva util. [[Utilizator:Petre|Petre]] 25 Nov 2006 22:04 (EET)
 
 
== Poza asta default cu "Set $wgLogo to the URL path to your own logo image." ==
 
 
Vorbesc despre poza din coltul stanga sus...
 
Poza asta chiar nu poate fi schimbata? [[Utilizator:Bmbogdan|Bmbogdan]] 12 martie 2007 20:02 (EET)
 
 
'Ai BR, unchiule, lasa, ca mai stim si noi!
 

Reţine că toate contribuţiile la Wiki.lug.ro sunt considerate ca respectând licenţa Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (vezi Wiki.lug.ro:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doreşti ca ceea ce scrii să fie editat fără milă şi redistribuit în voie, atunci nu trimite materialele respective aici.
De asemenea, trimiţând aceste materiale aici te angajezi că le-ai scris tu sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licenţă. NU TRIMITE MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)