Modificare „Grafica”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 40: Linia 40:
 
* [http://fyre.navi.cx/ Pagina oficială]
 
* [http://fyre.navi.cx/ Pagina oficială]
  
=== Krita===
+
Mi se pare ca trageti din Rom 1:26-27 ceva ce acolo nu este scris (s-au anrips in poftele lor unii pentru altii ? eu si ma gandesc ca orice barbat normal considera asta ca o scarbosenie, oricat ai fi de anrips).  Mai mult, daca s-a intamplat ca oamenii de acolo sa decurga la homosexualitate din cauza  plictiselii  si stricaciunii morale, eu unul nu as scoate de acolo o regula universala. Adica, parerea mea, este ca este complet irelevant daca homosexualismul provine dintr-o plictiseala  argumentat de dvs.- sau ca provine dintr-o pornire genetica. Personal nu-mi place Rick Waren, deci apararea nu i-o iau lui. Eu cred ca poate fi vorba despre AMBELE. Daca sunt tendinte genetice demonstrate deja pentru cleptomanie, criminalitate, instabilitate psihica, boli corporale atunci nu vad de ce ar fi implauzibil sa fie asa si in cazul homosexualitatii. Cat despre critica la adresa lui Warren, mi se pare putin fortat sa ne legam exact de aspectul acesta. Despre afirmatii pripite, schimbate si nesabuite, carti care gadila urechile, da, probabil putem sa reprosam.Problema poate aparea in felul urmator. Sa spune ca se gaseste o gena care determina homosexualitatea, genetica. Daca stam cu ideea dvs, atunci homosexualitatea va fi mai  acceptabila ,  poi daca asa i-a lasat Dumnezeu .vor spune. De aceea  pentru noi trebuie sa fie irelevanta cauza, trebuie condamnat pacatul. Dumnezeu va judeca relevanta cauzei.
 
 
Krita este o aplicaţie pentru desenare si editare de imagini ce face parte din KOffice.
 
 
 
* [http://www.koffice.org/krita/ Pagina oficială]
 
  
 
== Colecţii de imagini ==  
 
== Colecţii de imagini ==  

Reţine că toate contribuţiile la Wiki.lug.ro sunt considerate ca respectând licenţa Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (vezi Wiki.lug.ro:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doreşti ca ceea ce scrii să fie editat fără milă şi redistribuit în voie, atunci nu trimite materialele respective aici.
De asemenea, trimiţând aceste materiale aici te angajezi că le-ai scris tu sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licenţă. NU TRIMITE MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)