MEPIS: Diferență între versiuni

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare
(Istoria MEPIS)
m (Reveniri la ultima modificare de către 50.62.130.79 (discuţie); revenire la ultima versiune de către Nicubunu)
Linia 5: Linia 5:
 
MEPIS este un set de [[distribuţie|distribuţii]] bazate pe Debian. Cea mai populară astfel de distribuţie este SimplyMEPIS.
 
MEPIS este un set de [[distribuţie|distribuţii]] bazate pe Debian. Cea mai populară astfel de distribuţie este SimplyMEPIS.
  
MEPIS, not mempis. Nice vid tguohh. Your intro animation fade to the desktop is pretty long on here (the globe effect intro fade in, I'd fully kill it's visibility once you're up on screen.
+
===Istoria MEPIS===
 +
 
 +
(Traducere liberă de pe [http://www.mepis.org/history MEPIS/about?])
 +
 
 +
MEPIS LLC (Limited Liability Company - aka SRL) şi MEPIS Linux au fost constituite de Warren Woodford în 2002. Waren a încercat diverse distribuţii de Linux, dar a ajuns la concluzia că toate sunt departe de imaginea sa despre un desktop Linux. Inspirat de
 +
experienţa sa de dezvoltator NeXT, Warren a decis să îşi încerce mâna în crearea unei distribuţii Linux care "pur şi simplu merge".
 +
Prima versiune de MEPIS a fost făcută publică în Mai 2003. Până în Septembrie 2003, MEPIS sărise pe poziţia 10 în topul [http://distrowatch.com Distrowatch].
 +
 
  
 
==Legături externe==
 
==Legături externe==

Versiunea de la data 17 august 2012 11:37

MEPIS

Ce este MEPIS?

MEPIS este un set de distribuţii bazate pe Debian. Cea mai populară astfel de distribuţie este SimplyMEPIS.

Istoria MEPIS

(Traducere liberă de pe MEPIS/about?)

MEPIS LLC (Limited Liability Company - aka SRL) şi MEPIS Linux au fost constituite de Warren Woodford în 2002. Waren a încercat diverse distribuţii de Linux, dar a ajuns la concluzia că toate sunt departe de imaginea sa despre un desktop Linux. Inspirat de experienţa sa de dezvoltator NeXT, Warren a decis să îşi încerce mâna în crearea unei distribuţii Linux care "pur şi simplu merge". Prima versiune de MEPIS a fost făcută publică în Mai 2003. Până în Septembrie 2003, MEPIS sărise pe poziţia 10 în topul Distrowatch.


Legături externe

Pagina oficială a distribuţiei Pagina wikipedia