Modificare „Multimedia”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 8: Linia 8:
 
* [http://www.xmms.org/ Pagina oficială]
 
* [http://www.xmms.org/ Pagina oficială]
  
=== BMP / Audacious ===  
+
=== BMP ===  
Beep Media Player - player audio bazat pe codul XMMS şi interfaţa în GTK2, pe lângă capabilităţile de redare audio are şi suport pentru catalogare (a la Amarok sau WMP). Are suport de teme XMMS/Winamp2. Developerii săi principali au anunțat că se vor concentra exclusiv pe '''BMPx''', o rescriere completă a BMP. Cu toate acestea, BMP continuă să fie întreținut, într-un fork cu numele ''Audacious''.
+
Beep Media Player - player audio bazat pe codul XMMS şi interfaţa în GTK2, pe lângă capabilităţile de redare audio are şi suport pentru catalogare (a la Amarok sau WMP). Are suport de teme XMMS/Winamp2. Developerii săi principali au anunțat că se vor concentra exclusiv pe '''BMPx''', o rescriere completă a BMP. Cu toate acestea, BMP continuă să fie întreținut.
  
 
* [http://bmp.beep-media-player.org/index.php/BMP_Homepage Pagina principală]
 
* [http://bmp.beep-media-player.org/index.php/BMP_Homepage Pagina principală]
* [http://audacious.nenolod.net/Main_Page Audacious]
 
  
=== BMP2 (BMPx) ===
+
=== BMPx ===
 
O rescriere completă a lui Beep Media Player. Vine „out of the box” cu suport pentru catalogare și [http://last.fm last.fm].  
 
O rescriere completă a lui Beep Media Player. Vine „out of the box” cu suport pentru catalogare și [http://last.fm last.fm].  
  

Reţine că toate contribuţiile la Wiki.lug.ro sunt considerate ca respectând licenţa Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (vezi Wiki.lug.ro:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doreşti ca ceea ce scrii să fie editat fără milă şi redistribuit în voie, atunci nu trimite materialele respective aici.
De asemenea, trimiţând aceste materiale aici te angajezi că le-ai scris tu sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licenţă. NU TRIMITE MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)