Modificare „Multimedia”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 60: Linia 60:
 
* [http://www.gnome.org/projects/totem/ Pagina oficială]
 
* [http://www.gnome.org/projects/totem/ Pagina oficială]
  
=== VideoLAN Client (VLC) ===
+
=== VidoLAN Client (VLC) ===
 
[[Image:VLC screenshot.png|thumb|500|right|Captură de ecran - Rhythmbox]]
 
[[Image:VLC screenshot.png|thumb|500|right|Captură de ecran - Rhythmbox]]
  
VideoLAN Client (cunoscut şi ca VLC) este un player multimedia cross-platform care suportă o foarte largă varietate de formate. Poate fi folosit şi ca server de streaming cu funcţionalitate extinsă (video on demand, transcodare în timp real). Interfaţa poate fi uşor personalizată folosind skin-uri.
+
VideoLAN Client (cunoscut si ca VLC) este un player multimedia cross-platform care suporta o foarte larga varietate de formate. Poate fi folosit si ca server de streaming cu functionalitate extinsa (video on demand, transcodare in timp real). Interfata poate fiusor personalizata folosind skin-uri.
  
 
* [http://www.videolan.org/ Pagina oficială]
 
* [http://www.videolan.org/ Pagina oficială]
* [http://www.videolan.org/vlc/skins.php Descărcare skin-uri]
+
* [http://www.videolan.org/vlc/skins.php DEscarcare skin-uri]
  
 
== Televiziune ==
 
== Televiziune ==

Reţine că toate contribuţiile la Wiki.lug.ro sunt considerate ca respectând licenţa Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (vezi Wiki.lug.ro:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doreşti ca ceea ce scrii să fie editat fără milă şi redistribuit în voie, atunci nu trimite materialele respective aici.
De asemenea, trimiţând aceste materiale aici te angajezi că le-ai scris tu sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licenţă. NU TRIMITE MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)