Modificare „Multimedia”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 26: Linia 26:
 
* [http://amarok.kde.org/ Pagina oficială]
 
* [http://amarok.kde.org/ Pagina oficială]
  
===mpd===
+
de ginduri. Hai ca iar inritven, fara sa am pretentia ca ma ridic la competenta lui Marius de a explica mai clar.Din putinul pe care-l eu il stiu, nu vei gasi in Scriptura o chestie negru pe alb care sa reglementeze treaba asta, in genul pasul 1, pasul 2, etc. Dar nu cred ca vreo comunitate sanatoasa, adunata in jurul lui Cristos va tolera o astfel de alegere si nu cred ca acea comunitate ii va recunoaste pe cei 2 ca si casatoriti. Orice comunitate ii va declara pacatosi, si hai sa vedem putin cum se incearca indreptarea pacatosilor:Matei 18:15. Dacă fratele tău a păcătuit eempotriva ta, du-te şi mustră-l eentre tine şi el singur. Dacă te ascultă, ai ce2ştigat pe fratele tău.16. Dar, dacă nu te ascultă, mai ia cu tine unul sau doi inşi, pentru ca orice vorbă să fie sprijinită pe mărturia a doi sau trei martori.17. Dacă nu vrea să asculte de ei, spune-l Bisericii; şi, dacă nu vrea să asculte nici de Biserică, să fie pentru tine ca un păge2n şi ca un vameş.18. Adevărat vă spun, că orice veţi lega pe păme2nt, va fi legat een cer; şi orice veţi dezlega pe păme2nt, va fi dezlegat een cer.Deci daca norma acelei comunitati este: daca vrei sa fii legitim casatorit fa-o si in mijlocul fratilor tai in credinta, si daca cei 2 nu se conformeaza urmind pasii din versetele de mai sus, acea comunitate ii declara pacatosi si Dumnezeu va tine cont de hotarirea acelei comunitati. (vers. 18) Poate fi ceva mai negru pe alb decit atit?
Sau Music Player Daemon, este un „server” de muzică, ce operează în mod unattended. Are un footprint foarte mic, deci poate fi instalat pe un sistem embedded sau pe un PC slab. Este controlat prin rețea.
 
 
 
Întrucît mpd e doar un daemon, pentru a interacționa cu acesta e nevoie de unul sau mai mulți clienți. În cadrul proiectului există deja clienți în consolă și în GTK, printre altele.
 
 
 
* [http://musicpd.org Pagina principală]
 
  
 
=== Rhythmbox ===
 
=== Rhythmbox ===

Reţine că toate contribuţiile la Wiki.lug.ro sunt considerate ca respectând licenţa Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (vezi Wiki.lug.ro:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doreşti ca ceea ce scrii să fie editat fără milă şi redistribuit în voie, atunci nu trimite materialele respective aici.
De asemenea, trimiţând aceste materiale aici te angajezi că le-ai scris tu sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licenţă. NU TRIMITE MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)