Proiecte care solicită ajutor: Diferență între versiuni

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare
m (A protejat "Proiecte care solicită ajutor" [edit=autoconfirmed:move=autoconfirmed])
 
(Nu s-au afișat 15 versiuni intermediare efectuate de alți 10 utilizatori)
Linia 5: Linia 5:
 
:pentru cine e interesat si are timp, sectiunile de Linux de la http://cb.vu/unixtoolbox.xhtml merita imprastiate prin diverse locuri in wiki. [[Utilizator:Petre|Petre]] 24 martie 2008 19:46 (EET)
 
:pentru cine e interesat si are timp, sectiunile de Linux de la http://cb.vu/unixtoolbox.xhtml merita imprastiate prin diverse locuri in wiki. [[Utilizator:Petre|Petre]] 24 martie 2008 19:46 (EET)
  
* [[Mylene]] este un player audio in linie de comanda. Ar fi multe de facut, intre altele:
+
* [[http://www.starfish-pbx.org/ Starfish PBX]] este un proiect nou, 100% romanesc care are ca scop configurarea unei centrale telefonice bazate pe asterisk/freeswitch. Pentru cei pasionati de telefonie si interesati sa participe la proiect puteti incepe prin a citi : http://www.starfish-pbx.org/contribute
** un site
 
** pachete pentru distributii semnificative
 
:pagina de pe [http://freshmeat.net/projects/mylene/ freshmeat] refera o adresa de e-mail pentru cine e interesat. [[Utilizator:X1f42|X1f42]] 28 iunie 2008 07:00 (EEST)
 

Versiunea curentă din 18 august 2012 07:16

  • primul ar fi chiar aici. poţi să abordezi două variante:
    • fie scrii sau traduci ceva interesant şi creezi o pagină
    • fie, dacă urmareşti lista rlug@lists.lug.ro şi ţi se pare că cineva a dat un răspuns corect, coerent şi suficient la o problemă, poţi adăuga informaţiile relevante, de exemplu la secţiunea ponturi.
pentru cine e interesat si are timp, sectiunile de Linux de la http://cb.vu/unixtoolbox.xhtml merita imprastiate prin diverse locuri in wiki. Petre 24 martie 2008 19:46 (EET)
  • [Starfish PBX] este un proiect nou, 100% romanesc care are ca scop configurarea unei centrale telefonice bazate pe asterisk/freeswitch. Pentru cei pasionati de telefonie si interesati sa participe la proiect puteti incepe prin a citi : http://www.starfish-pbx.org/contribute