Proiecte care solicită ajutor: Diferență între versiuni

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare
(LoWklOmAC)
m (Reveniri la ultima modificare de către 198.101.201.70 (discuţie); revenire la ultima versiune de către 217.156.103.4)
Linia 1: Linia 1:
IP-phone can either be soft based or hard based. Soft based means it uses soefawrts and it transforms a PC into a phone unit. Hard based are those you purchase that look similar to an ordinary phone but with more features.
+
* primul ar fi chiar aici. poţi să abordezi două variante:
 +
** fie scrii sau traduci ceva interesant şi creezi o pagină
 +
** fie, dacă urmareşti lista [[Liste de discuţii | rlug@lists.lug.ro]] şi ţi se pare că cineva a dat un răspuns corect, coerent şi suficient la o problemă, poţi adăuga informaţiile relevante, de exemplu la secţiunea [[ponturi]].
 +
 
 +
:pentru cine e interesat si are timp, sectiunile de Linux de la http://cb.vu/unixtoolbox.xhtml merita imprastiate prin diverse locuri in wiki. [[Utilizator:Petre|Petre]] 24 martie 2008 19:46 (EET)
 +
 
 +
* [[http://www.starfish-pbx.org/ Starfish PBX]] este un proiect nou, 100% romanesc care are ca scop configurarea unei centrale telefonice bazate pe asterisk/freeswitch. Pentru cei pasionati de telefonie si interesati sa participe la proiect puteti incepe prin a citi : http://www.starfish-pbx.org/contribute

Versiunea de la data 18 august 2012 10:15

  • primul ar fi chiar aici. poţi să abordezi două variante:
    • fie scrii sau traduci ceva interesant şi creezi o pagină
    • fie, dacă urmareşti lista rlug@lists.lug.ro şi ţi se pare că cineva a dat un răspuns corect, coerent şi suficient la o problemă, poţi adăuga informaţiile relevante, de exemplu la secţiunea ponturi.
pentru cine e interesat si are timp, sectiunile de Linux de la http://cb.vu/unixtoolbox.xhtml merita imprastiate prin diverse locuri in wiki. Petre 24 martie 2008 19:46 (EET)
  • [Starfish PBX] este un proiect nou, 100% romanesc care are ca scop configurarea unei centrale telefonice bazate pe asterisk/freeswitch. Pentru cei pasionati de telefonie si interesati sa participe la proiect puteti incepe prin a citi : http://www.starfish-pbx.org/contribute