Red Hat Enterprise Linux: Diferență între versiuni

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare
m (a mutat Redhat la Red Hat Enterprise Linux prin redirect: denumire corecta)
Linia 1: Linia 1:
RedHat Enterprise Linux (http://www.redhat.com/en_us/USA/rhel/) este una dintre cele mai raspindite platforme linux comerciale. Se adreseaza atit zonei de servere (Red Hat Enterprise Linux AS si Red Hat Enterprise Linux ES, ultima fiind adresata zonei serverelor mici si medii) cit si zonei desktop (prin Red Hat Enterprise Linux WS si Red Hat Desktop; ultima este adresata firmelor cu numeroase statii de lucru, motiv pentru care se livreaza cu licente pt 10 si 50 de statii si include Red Hat Network Proxy sau Satellite Server).
+
'''RedHat Enterprise Linux''' este una dintre cele mai raspindite platforme linux comerciale. Se adreseaza atit zonei de servere (Red Hat Enterprise Linux AS si Red Hat Enterprise Linux ES, ultima fiind adresata zonei serverelor mici si medii) cit si zonei desktop (prin Red Hat Enterprise Linux WS si Red Hat Desktop; ultima este adresata firmelor cu numeroase statii de lucru, motiv pentru care se livreaza cu licente pt 10 si 50 de statii si include Red Hat Network Proxy sau Satellite Server).
 +
 
 +
[http://www.redhat.com/rhel/ Pagina oficială]
  
 
{{Distribuţie}}
 
{{Distribuţie}}
  
 
[[Category:Distribuții]]
 
[[Category:Distribuții]]

Versiunea de la data 24 octombrie 2010 23:34

RedHat Enterprise Linux este una dintre cele mai raspindite platforme linux comerciale. Se adreseaza atit zonei de servere (Red Hat Enterprise Linux AS si Red Hat Enterprise Linux ES, ultima fiind adresata zonei serverelor mici si medii) cit si zonei desktop (prin Red Hat Enterprise Linux WS si Red Hat Desktop; ultima este adresata firmelor cu numeroase statii de lucru, motiv pentru care se livreaza cu licente pt 10 si 50 de statii si include Red Hat Network Proxy sau Satellite Server).

Pagina oficială