Modificare „Wiki.lug.ro:Cafenea”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 6: Linia 6:
  
 
====Conţinut wiki====
 
====Conţinut wiki====
:Hello world! Pentru început mă voi apuca să umplu din găurile pe care le gasesc cu traduceri de pe wikipedia in engleză. Licenţa o permite. [[Utilizator:Rz|Rz]] 9 noiembrie 2009 23:51 (UTC)
+
:Hello world! Pentru început mă voi apuca să umplu din găurile pe <span class="plainlinks">[http://www.mycaal.com/ <span style="color:black;font-weight:normal; text-decoration:none!important; background:none!important; text-decoration:none;">loan modification</span>] care le gasesc cu traduceri de pe wikipedia in engleză. Licenţa o permite. [[Utilizator:Rz|Rz]] 9 noiembrie 2009 23:51 (UTC)
  
 
====URL-uri scurte====
 
====URL-uri scurte====

Reţine că toate contribuţiile la Wiki.lug.ro sunt considerate ca respectând licenţa Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (vezi Wiki.lug.ro:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doreşti ca ceea ce scrii să fie editat fără milă şi redistribuit în voie, atunci nu trimite materialele respective aici.
De asemenea, trimiţând aceste materiale aici te angajezi că le-ai scris tu sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licenţă. NU TRIMITE MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)