Modificare „Wiki.lug.ro:Găseşte şi repară un ciot”

Salt la: navigare, căutare

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.
Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
Un '''ciot''' este un articol foarte scurt, în general de un paragraf, uneori chiar mai scurt. Majoritatea articolelor-ciot nu reuşesc să acopere suficient de complet nici cele mai banale subiecte.
+
Un '''ciot''' este un articol foarte scurt, în general de un paragraf, uneori chiar mai scurt. Majoritatea articolelor-ciot nu reuşesc să acopere în mod complet nici cele mai banale subiecte.
 +
 
 +
Ca alternativă pentru a găsi cioturi, apasă pe legătura „[[Special:Whatlinkshere/Wiki.lug.ro:G%C4%83se%C5%9Fte_%C5%9Fi_repar%C4%83_un_ciot|Ce se leagă aici]]” din partea de jos a acestei pagini. Această variantă îţi va returna însă numai lista cu cioturile care au fost marcate manual ca cioturi de către contribuitori, nu lista completă a tututor cioturilor de pe wiki.
  
 
Eşti liber să adaugi unui ciot orice găseşti despre el, sau să ştergi cioturile pe care le găseşti dacă acestea constau în informații greșite, inutile sau irelevante.
 
Eşti liber să adaugi unui ciot orice găseşti despre el, sau să ştergi cioturile pe care le găseşti dacă acestea constau în informații greșite, inutile sau irelevante.
 
Pentru a găsi cioturi, mergi [[Special:Whatlinkshere/Wiki.lug.ro:G%C4%83se%C5%9Fte_%C5%9Fi_repar%C4%83_un_ciot|aici]] și vei obține o listă cu cioturile care au fost marcate ca atare de către contribuitori. Dacă găsești un ciot care nu este marcat astfel (deci nu apare cu legătură în pagina de mai sus), te rugăm să-l semnalezi editând pagina ciotului respectiv și adăugând codul
 
 
<pre>{{CIOT}}</pre>
 
la începutul paginii.
 

Reţine că toate contribuţiile la Wiki.lug.ro sunt considerate ca respectând licenţa Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (vezi Wiki.lug.ro:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doreşti ca ceea ce scrii să fie editat fără milă şi redistribuit în voie, atunci nu trimite materialele respective aici.
De asemenea, trimiţând aceste materiale aici te angajezi că le-ai scris tu sau că sunt copiate dintr-o sursă care permite includerea materialelor sub această licenţă. NU TRIMITE MATERIALE PROTEJATE DE DREPTURI DE AUTOR FĂRĂ PERMISIUNE!

Revocare | Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)