Implant Aygun

De la Wiki.lug.ro
Salt la: navigare, căutare

De ce?[modificare]

Aceasta nu este o campanie oarecare, Abibula Aygun e membru cu state vechi in RLUG (cele mai vechi posturi ale lui din arhiva listelor RLUG dateaza din august 2004) si unul din cei mai entuziasti membri ai comunitatii Linux din Medgidia (orasul natal) si Constanta. Are aproape 31 de ani, este casatorit si tata al unei fetite de ~ 1 an.

Povestea pe scurt[modificare]

In 2001, in urma unui control de rutina, Aygun a aflat ca sufera de cardiomiopatie neobstructiva, un defect genetic privind alcatuirea inimii, ceea ce poate duce la efecte extreme in caz de aritmie (mecanismul natural de autoreglare nu functioneaza corespunzator). Pana de curand tratamentul a constat in medicamente, insa la un recent control mai amanuntit s-a constatat ca problema este mult mai grava decat s-a estimat initial si i s-a recomandat un ICD (Internal Cardio Defibrilator).

Costul "jucariei" cu pricina se ridica undeva la 7500-11000EUR (sunt doua variante). Exista o lista de asteptare, dar fondurile se strang greu si mai sunt si alte persoane inainte. In cazul fericit in care se vor strange mai multi bani decat cei strict necesari, restul se vor duce la alt caz similar, preferabil un copil.

Ultimele informatii zic ca operatia a avut loc si ca Aygun se simte mai bine.